Matador Bull-Lock Trekhaakbeveiliging 4,1Kg  Trekhaakbeveiliging 2018

Trekhaakbeveiliging 2018

Posted on

trekhaakbeveiliging Werken samen met metaal stukken vaak vereist de veilig lassen of toetreding van twee bits samen voor sterkte en stabiliteit. Het lassen proces impliceert verhoogde temperaturen voor het smelten van metaal materialen zoals staal en aluminium. In de thuis of op de industriële office, hogere kaliber Uni Mig lassers zijn essentiële apparatuur vervaardigd met de meest recente technologie en gebaseerd op huidige Australian normen. Unimig omvat een volledige bereik van MIG, TIG en MMA lassen apparatuur die richt zich op elke DIY home consument en zware industriële werknemer specificaties.
Home en DIY Gebruik
Metalen ambachten, kleine home reparaties en verbeteringen verlangen een betrouwbare lasser zoals de Uni-MIG-180 versie , een lassen tool die kan combineren licht staal, roestvrij staal , en aluminium aan meest weinig repareren en DIY banen. De Uni-MIG-180 kunt gas en gasless werking en kan lichtgewicht en compact. Met de toevoeging van een optionele spoel pistool, de Uni-MIG-180 ook kun je lassen aluminium materialen gemakkelijk.
Semi-industriële gebruiken
Uni-MIG 190 is een draagbare lassen machine met MIG functie die kunt beide benzine en gasless functionaliteit en een ander MMA lassen vermogen voor doen elektrode lassen functies met professional resultaten. De Uni-MIG 190 kan opereren van elk 15-amp elektriciteit outlet en kan gemakkelijk worden vervoerd met de toevoeging van de optionele trolley. Dit versie is passende voor algemene ingenieurs, onderhoud landelijke en workshops en huis toewijzingen.
Zware industriële gebruiken
Uni-MIG 270 compact is een zeer effectieve MIG-lassen instrument met hogere taakcyclus en macht en soepele arc kenmerken. Maakte van hoge sterktestaal en ondersteund door een heavy-duty koperen transformator, de Uni-MIG-270 is gemaakt voor medium te zwaar bouw werkt en landelijke programma’s.
Voor één-aanraking operatie en grotere lassen controller, de Uni-TIG 180 P is de perfect versie met hoge frequentie boog ontsteking vervaardigd met de nieuwste technologie voor onmiddellijke boog ontsteking. De Meng van innovatieve functies toestaan de professionele lasser beter controle voor genereren top kwaliteit vakmanschap. Dit machine kan produceren top kwaliteit lassen voor licht staal, gegoten ijzer, roestvrij staal en zeer laag waterstof. Uni-TIG 180 p passende te vele gebruikt in roestvrij staal productie, licht industrieel gebruik, website lassen, repareren en onderhoud toepassingen.

Matador Bull-Lock Rear Door Security Bar 4,1Kg - Autostyle.nl  Trekhaakbeveiliging 2018

Matador Bull-Lock Rear Door Security Bar 4,1Kg – Autostyle.nl Trekhaakbeveiliging 2018 by www.autostyle.nl

Matador Bull-Lock Trekhaakbeveiliging 4,1Kg  Trekhaakbeveiliging 2018

Matador Bull-Lock Trekhaakbeveiliging 4,1Kg Trekhaakbeveiliging 2018 by www.autoshopdirect.nl

Matador Bull-Lock Rear Door Security Bar 4,1Kg - Autostyle.nl  Trekhaakbeveiliging 2018

Matador Bull-Lock Rear Door Security Bar 4,1Kg – Autostyle.nl Trekhaakbeveiliging 2018 by www.autostyle.nl

Uni Mig lassers en lassen apparatuur zijn toegankelijk via erkende Unimig dealers in Sydney, Australië waar is beste naar kopen uw lassen apparatuur. %] Deze vervaardigd gebaseerd op Australische normen die zorgen beveiliging, kwaliteit functionaliteit. trekhaakbeveiliging Uni Mig lassers vindt in een breed bereik van modellen elke geschikt voor bepaalde typen van gebruikers en bouw functies. Voorafgaande onderzoek en vergelijking op het internet zal zitten kundig helpen u bepalen de ideaal lasser voor uw moet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *