Stressless Multi Tafel 2010 – Haverkort Interieurs  Stressless Multifunctionele Tafel 2018

Stressless Multifunctionele Tafel 2018

Posted on

stressless multifunctionele tafel Werken met metaal bits vaak vereist de veilig lassen of toetreding van twee bits samen voor stabiliteit en sterkte. Het lassen proces impliceert verhoogde temperaturen voor het smelten van metaal materialen zoals staal en aluminium. In de thuis of in de industriële werkplek, hoge rang Uni Mig lassers zijn essentiële apparatuur vervaardigd met de meest recente technologie en volgens huidige Australian normen. Unimig omvat een volledige bereik van MIG, TIG en MMA lassen apparatuur die richt zich op elke DIY home consument en zware industriële werknemer specificaties.
Home en DIY Gebruik
Metalen ambachten, kleine huis reparaties en verbeteringen vereisen een betrouwbare lasser zoals de Uni-MIG-180 model , een lassen tool die kan combineren licht staal, roestvrij staal aluminium en aluminium aan meest weinig repareren en DIY projecten. De Uni-MIG-180 kunt gas en gasless functionaliteit en is compact en vervoerbare. Met de toevoeging van een optionele spoel pistool, de Uni-MIG-180 bovendien kun je lassen aluminium materialen gemakkelijk.
Semi-industriële gebruiken
Uni-MIG 190 is een mobiele lassen machine met MIG functie die kunt beide benzine en gasless functionaliteit en een extra MMA lassen vermogen voor doen elektrode lassen functies met professional resultaten. De Uni-MIG 190 kunt opereren van elk 15-amp macht outlet en kan gemakkelijk worden vervoerd met de opname van de optionele trolley. Dit model is geschikt voor algemene ingenieurs, onderhoud workshops en landelijke en huis toewijzingen.
Zware industriële gebruik
Uni-MIG 270 compact is een zeer effectieve MIG-lassen hulpprogramma met hoge taakcyclus en elektriciteit en soepele arc functies. Maakte van hoge sterktestaal en gesteund met een heavy-duty koperen transformator, de Uni-MIG-270 is gemaakt voor gematigde te zwaar bouwen werkt en landelijke toepassingen.
Voor één-aanraking functionaliteit en grotere lassen controle, de Uni-TIG 180 P is de ideale versie met hogere frequentie boog ontsteking vervaardigd met de meest recente technologie voor instant boog ontsteking. De mengen van geavanceerde functies inschakelen de deskundige lasser grotere controle voor maken premie uitstekende vakmanschap. Dit systeem kan produceren hoge kwaliteit lassen voor licht staal, gegoten ijzer, roestvrij staal en lage waterstof. Uni-TIG 180 p geschikt te een aantal gebruikt in roestvrij staal fabricage, licht industrieel gebruiken, website voeding, repareren en onderhoud toepassingen.

Tafel | Werktafel Stressless Multifunctionele Tafel 2010  Stressless Multifunctionele Tafel 2018

Tafel | Werktafel Stressless Multifunctionele Tafel 2010 Stressless Multifunctionele Tafel 2018 by www.zitmaxx.nl

Stressless Multi Tafel 2010 – Haverkort Interieurs  Stressless Multifunctionele Tafel 2018

Stressless Multi Tafel 2010 – Haverkort Interieurs Stressless Multifunctionele Tafel 2018 by haverkort-interieurs.nl

≥ Stressless Multifunctionele Tafel ,labtop Tafel,computer Taf  Stressless Multifunctionele Tafel 2018

≥ Stressless Multifunctionele Tafel ,labtop Tafel,computer Taf Stressless Multifunctionele Tafel 2018 by i.ebayimg.com

Uni Mig lassers en lassen apparatuur zijn alle beschikbaar via erkende Unimig dealers in Sydney, Australië waar er ideale naar kopen uw lassen apparatuur. %] Al deze vervaardigd gebaseerd op Australische normen die zorgen apparatuur veiligheid, kwaliteit functionaliteit. stressless multifunctionele tafel Uni Mig lassers zijn beschikbaar in een breed bereik van modellen elke geschikt voor bepaalde soorten van consumenten en bouw werkt. Voorafgaande onderzoek en vergelijking op het internet zal zitten kundig helpen u beslissen de juiste lasser aan uw eisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *