Traphekje Harmonica - Mevrouwdeuil  Harmonica Traphekje 2018

Harmonica Traphekje 2018

Posted on

Harmonica Traphekje Werken met metaal bits vaak vereist de veilig lassen of toetreding van twee bits samen voor stabiliteit en sterkte. Het lassen proces met zich meebrengt verhoogde temperaturen voor het smelten van metaal materialen zoals staal en aluminium. In de thuis of in de industriële werkplek, hoge kaliber Uni Mig lassers zijn essentiële apparatuur vervaardigd met de nieuwste technologie en gebaseerd op huidige Australian normen. Unimig heeft een volledige bereik van MIG, TIG en MMA lassen vistuig die richt zich op elke DIY home gebruiker en zware industriële werknemer specificaties.
Huis en DIY gebruiken
Metalen ambachten, kleine home reparaties en verbeteringen vereisen een vertrouwde lasser zoals de Uni-MIG-180 versie , een lassen tool die kon join mild staal, roestvrij staal , en aluminium voor vele kleine vast en DIY projecten. De Uni-MIG-180 kunt gas en gasless werking en kan compact en vervoerbare. Met de toevoeging van een optionele spoel pistool, de Uni-MIG-180 ook u kunt lassen aluminium materialen gemakkelijk.
Semi-industriële gebruiken
Uni-MIG 190 is een draagbare lassen systeem met MIG werken die kunt beide gas en gasless operatie en een ander MMA lassen vermogen voor uitvoeren elektrode lassen werkt met professional resultaten. De Uni-MIG 190 kunt opereren van elk 15-amp macht outlet en misschien gemakkelijk worden vervoerd met de opname van de optionele trolley. Dit versie is passende voor algemene ingenieurs, onderhoud landelijke en workshops en huis workshops.
Zware industriële gebruik
Uni-MIG 270 compact is een zeer effectieve MIG-lassen instrument met hogere taakcyclus en elektriciteit en soepele arc functies. Maakte van hoge sterktestaal en ondersteund met een heavy-duty aluminium transformator, de Uni-MIG-270 is gemaakt voor gematigde te zwaar structuur werkt en landelijke toepassingen.
Voor één-aanraking functionaliteit en verhoogd lassen controle, de Uni-TIG 180 P is de perfect model met hoge frequentie boog ontsteking vervaardigd met de meest recente technologieën voor onmiddellijke boog ontsteking. De mengen van innovatieve functies toestaan de deskundige lasser beter controle voor genereren hoge uitstekende vakmanschap. Dit machine kan produceren top kwaliteit lassen voor licht staal, gegoten staal, roestvrij staal en lage waterstof. Uni-TIG 180 p passende te een aantal toepassingen in roestvrij staal fabricage, licht industrieel gebruiken, site voeding, repareren en onderhoud software.

Traphekje Harmonica - Mevrouwdeuil  Harmonica Traphekje 2018

Traphekje Harmonica – Mevrouwdeuil Harmonica Traphekje 2018 by www.mevrouwdeuil.nl

Traphekje Harmonica - Mevrouwdeuil  Harmonica Traphekje 2018

Traphekje Harmonica – Mevrouwdeuil Harmonica Traphekje 2018 by www.mevrouwdeuil.nl

Traphekje Harmonica - Mevrouwdeuil  Harmonica Traphekje 2018

Traphekje Harmonica – Mevrouwdeuil Harmonica Traphekje 2018 by www.mevrouwdeuil.nl

Uni Mig lassers en lassen vistuig zijn toegankelijk via erkende Unimig handelaren in Sydney, Australië waar er beste naar kopen uw lassen apparatuur. %] Al deze vervaardigd volgens Australische normen die zorgen apparatuur veiligheid, kwaliteit prestaties. Harmonica Traphekje Uni Mig lassers vindt in een brede assortiment van modellen elke geschikt voor bepaalde typen van consumenten en bouw functies. Voorafgaande vergelijking en onderzoek op het internet kunt helpen u bepalen de perfect lasser aan uw eisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *