Studio Maks Builds Concrete House Filled With Space-Saving Solutions  Ceders Deventer 2018

Ceders Deventer 2018

Posted on

ceders deventer Werken met metaal stukken vaak vereist de veilig lassen of toetreding van twee bits samen voor sterkte en stabiliteit. Het lassen procedure impliceert hoge temperaturen voor het smelten van metaal materialen zoals staal en aluminium. In de thuis of op de industriële werkplek, hoge rang Uni Mig lassers zijn essentiële apparatuur vervaardigd met de meest recente technologie en volgens huidige Australian normen. Unimig heeft een volledige verscheidenheid van MIG, TIG en MMA lassen apparatuur die richt zich op elke DIY home gebruiker en zware industriële werknemer specificaties.
Home en DIY gebruiken
Metalen ambachten, kleine home reparaties en verbeteringen vereisen een betrouwbare lasser zoals de Uni-MIG-180 ontwerp , een lassen tool die kunt join mild staal, roestvrij staal , en aluminium voor meest weinig vast en DIY projecten. De Uni-MIG-180 vergunningen gas en gasless operatie en kan compact en vervoerbare. Door toe te voegen een optionele spoel pistool, de Uni-MIG-180 bovendien kun je lassen aluminium materialen gemakkelijk.
Semi-industriële gebruiken
Uni-MIG 190 is een mobiele lassen machine met MIG functie die kunt beide gas en gasless functionaliteit en een extra MMA lassen capaciteit voor uitvoeren elektrode lassen werkt met professional resultaten. De Uni-MIG 190 kan functie van elk 15-amp elektriciteit socket en kan gemakkelijk worden vervoerd met de opname van de optionele trolley. Dit model is passende voor algemene ingenieurs, onderhoud landelijke en workshops en huis toewijzingen.
Zware industriële gebruiken
Uni-MIG 270 compact is een zeer effectieve MIG-lassen toepassing met hogere taakcyclus en elektriciteit en soepele arc kenmerken. Maakte van hoge sterktestaal en ondersteund door een heavy-duty koperen transformator, de Uni-MIG-270 is gemaakt voor medium te zwaar structuur werkt en landelijke toepassingen.
Voor één-aanraking functionaliteit en grotere lassen controller, de Uni-TIG 180 P is de perfect model met hoge frequentie boog ontsteking vervaardigd met de nieuwste technologie voor onmiddellijke boog ontsteking. De mengsel van geavanceerde functies toestaan de deskundige lasser beter controle voor produceren premie uitstekende vakmanschap. Dit machine kan produceren hoge kwaliteit lassen voor licht staal, gegoten staal, roestvrij staal en zeer laag waterstof. Uni-TIG 180 p passende te verschillende toepassingen in roestvrij staal productie, licht industrieel gebruiken, site voeding, onderhoud ENREPARATIE toepassingen.

Pinegbert.egd Scheffer On Havenkwartier Deventer | Pinterest  Ceders Deventer 2018

Pinegbert.egd Scheffer On Havenkwartier Deventer | Pinterest Ceders Deventer 2018 by i.pinimg.com

Studio Maks Builds Concrete House Filled With Space-Saving Solutions  Ceders Deventer 2018

Studio Maks Builds Concrete House Filled With Space-Saving Solutions Ceders Deventer 2018 by static.dezeen.com

Studio Maks Builds Concrete House Filled With Space-Saving Solutions  Ceders Deventer 2018

Studio Maks Builds Concrete House Filled With Space-Saving Solutions Ceders Deventer 2018 by static.dezeen.com

Uni Mig lassers en lassen vistuig zijn beschikbaar via erkende Unimig dealers in Sydney, Australië waar er ideale naar kopen uw lassen vistuig. %] Deze vervaardigd volgens Australische normen die zorgen beveiliging, kwaliteit prestaties. ceders deventer Uni Mig lassers vindt in een brede bereik van modellen elke geschikt voor bepaalde soorten van klanten en bouw werkt. Voorafgaande vergelijking en onderzoek online kunt helpen u achterhalen de ideaal lasser voor uw eisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *